Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bobbejaanland trapt zomer af met nieuw themalied

Bobbejaanland

Bobbejaanland pakt deze zomer uit met een uitgebreid show- en entertainmentprogramma – en daar hoort een nieuw themalied bij! Met ‘Een Hoed Vol Avontuur’ verrast ’t plezantste land haar bezoekers met een origineel nummer naar de hand van zanger en acteur Jérémie Vrielynck.

Een hoed vol avontuur

“Een hoed vol avontuur, plezier dat eeuwen duurt! Waar kan je dromen? In Bobbe-Bobbejaanland!” Met ‘Een Hoed Vol Avontuur’ heeft Bobbejaanland een nieuwe oorwurm te pakken. Vanaf vandaag is het nieuwe themalied te beluisteren in het park én op het Spotify-kanaal van Bobbejaanland.

“Het nieuwe lied gaat over de hoed vol avontuur die in Bobbejaanland te vinden is”, vertelt Creatief & Commercieel directeur Peggy Verelst. “We geven daarmee een plezante knipoog naar de geschiedenis van ons park. Bobbejaan droeg altijd een hoed. Daaruit toverde hij heel wat nieuwe ideeën voor het park!”

Beluister 'Een Hoed Vol Avontuur nu via onderstaande knop.

Luister nu

“De hoed staat ook symbool voor avontuur”, vertelt Verelst. “In Bobbejaanland vind je dat avontuur op verschillende plekken terug. Gillen in onze attracties, je laten verbazen tijdens één van onze zomershows… of zelfs gewoon genieten van de mooie natuur in het park. Bobbejaanland heeft voor iedereen een stukje avontuur in petto!”

Voor de productie van het nieuwe lied klopte Bobbejaanland aan bij Jérémie Vrielynck. De multi-getalenteerde zanger, acteur en muziekproducer werd eerder genomineerd voor een Zomerhit, won een Loftrompet en speelde mee in Hairspray en diverse Ketnet-musicals. Op dit moment vertolkt hij één van de hoofdrollen in succesmusical 14-18. “We zijn enorm blij dat Jérémie tijd kon maken in zijn drukke agenda”, vervolgt Verelst. “Het nieuwe themalied is er één om fier op te zijn!”

Zomeravonden

En daar stopt het niet: Jérémie Vrielynck komt ‘Een Hoed Vol Avontuur’ samen met zijn band live voorstellen op de zomeravonden in Bobbejaanland. Gedurende vijf zaterdagen is het park open tot 21u en verrast ‘Jérémie Vrielynck Live!’ met een set vol swingende hits van anderhalf uur.

Bezoekers worden daarnaast getrakteerd op heel wat extra entertainment. Zo wordt ‘The Lost Gold’ een extra keer opgevoerd, waardoor de spectaculaire duikshow vier keer per dag bewonderd kan worden. Livebands zorgen voor muzikale animatie en bezoekers kunnen plaatsnemen op een mechanische stier. Wie tussendoor nog een momentje vrij heeft, kan op de foto gaan met de parkmascottes.

Om een nostalgische toets toe te voegen, wordt de iconische Pontiac van Bobbejaan Schoepen opnieuw naar het park gehaald. Bezoekers kunnen in Desperado City zelf achter het stuur gaan zitten voor een uniek fotomoment. Daarnaast rijdt feesttrein ‘Cannonball Yodel’ opnieuw rondjes door het park.

Bezoekers kunnen verder genieten van een uitgebreid cateringaanbod, met feestelijke foodtrucks en zomerse versnaperingen. De gezellige Saloon in het hart van Desperado City wordt een gezellige uitvalbasis voor wie tussen de attracties door even wilt uitrusten met een smakelijk hapje en drankje.

Gevuld showprogramma
In juli en augustus is er – naast de 40 unieke attracties – nog heel wat te beleven in Bobbejaanland. Zo pakt ’t plezantste land deze zomer uit met ‘The Lost Gold’: een duikshow vol avontuur en humor. Voor deze show werd een drijvend theater gebouwd op de vijver van Bobbejaanland. In dit spetterend spektakel voor alle leeftijden worden indrukwekkende sprongen vanaf zo’n 25 meter hoogte uitgevoerd.

Als laatste is Nickelodeon deze zomer opnieuw te vinden in Bobbejaanland. SpongeBob & co staan elke dag paraat voor een meet & greet: de ideale gelegenheid om met je favoriete Nickelodeon-personage op  de foto te gaan. Daarnaast wordt de muzikale ‘Let’s Party’-show meerdere keren per dag uitgevoerd in Adventure Valley.

Praktische informatie 

De zomeravonden vinden plaats op zaterdag 27 juli en 3, 10, 17 en 24 augustus. Bobbejaanland is die dagen open van 10 tot 21u. Ontdek het volledige entertainmentprogramma via www.bobbejaanland.be.

Bobbejaanland

Deel dit artikel